Maïswraps met mosterd-honing dressing

Ik had nog wat restjes groenten en salsasaus en ik maakte er wraps mee. Heel eenvoudig en snel klaar (minder dan 20 minuten).

Voor 2 personen:

  • 4-6 maïswraps
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 avocado
  • 1/2 potje salsasaus
  • 6 babymaïsjes
  • olijfolie
  • chilipoeder
  • gemalen kaas
  • 2 grote el Griekse yoghurt
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
  1. Verwarm olijfolie in een pan en bak er de ui, paprika en babymaïs in. Kruid goed met chilipoeder.
  2. Verwarm de oven voor op 175.
  3. Snij de komkommer en avocado in kleine stukjes en meng de salsasaus eronder.
  4. Leg op de tortilla’s wat komkommersalade en wat gebakken groenten en een beetje gemalen kaas. Rol op en leg in een ovenschaal.
  5. Zet de tortilla’s gedurende 5 minuten in de oven (dat de kaas wat kan smelten).
  6. Roer de mosterd en honing onder de Griekse yoghurt en serveer bij de tortilla’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *