Noedels met curry-kokoswok

Gerechten met rode currypasta? Altijd top!

Voor 2 personen:

  • 120 g noedels
  • 6 lente-uitjes
  • 100 g princessenbonen
  • 100 g broccoliroosjes
  • 6 babymaïsjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 ui, fijngesneden
  • 3 el limoensap
  • 380 ml kokosmelk
  • 1 tl bruine suiker
  • 3 el verse koriander
  • 1 el verse munt
  • 3 tl rode currypasta
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • olijfolie
  1. Verwarm de olijfolie in een pan. Bak hierin de lente-ui met de gember aan. Voeg de ui en currypasta toe en laat nog even verder bakken.
  2. Water opzetten voor de noedels.
  3. Voeg de kokosmelk bij de curry. Als het geheel kookt, de maïs, broccoli en boontjes toevoegen.
  4. Onder af en toe roeren 4 minuten laten sudderen.
  5. Noedels koken.
  6. Paprika, de helft van de koriander en limoensap en bruine suiker bij de curry voegen.
  7. Kruid met peper en zout, vlak voor het opdienen de munt en resterende koriander eronder roeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *