Restjesverwerking: pita

Soms kom je bij het verwerken van restjes heerlijke dingen tegen. Zoals dit bijvoorbeeld.

Voor 2 personen:

  • 5-6 pitabroodjes
  • 1 potje Griekse yoghurt
  • 1/3 potje Mexicaanse dipsaus (salsa)
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1/3 rode paprika
  • 1 bakje falafel (vivera)
  • olijfolie, zout
  1. Snij de courgette en aubergine in schijven. Schik ze op een ingevette bakplaat. Bestrooi lichtjes met zout en besprenkel met olijfolie. Zet gedurende 20 minuten onder de grill (tot ze bruin worden)
  2. Bak de falafel samen met in stukjes gesneden paprika in wat olijfolie.
  3. Rooster de pitabroodjes.
  4. Snij de broodjes open en doe er gegrilde groenten en falafel in en werk af met salsa en Griekse yoghurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *