Zus & Zo – Bocholt

Vandaag op uitnodiging van de ouders het gezellige Zus & Zo in Bocholt nog eens aangedaan. Keer op keer lekkere en verrassende wereldkeuken die zowel vleeseter als vegetariër kan bekoren. Op de kaart staat netjes aangeduid wat je als vegetariër kan kiezen, en wees gerust, dat is ongeveer de helft! Alles wordt netjes gepresenteerd en vriendelijk voorgeschoteld.

Ik koos vandaag asperges met kervelroomsaus vergezeld door frittata van aardappelen en Port Salut. Perfecte asperges en in de saus proefde je gewoon de verse kervel. De frittata heb ik goed ontleed in de hoop een replica te kunnen maken. Als afsluiter nog een café glacé, of Cool Vanilla, zoals ze het daar noemen.

Mijn tafelgenoten zagen er ook zeer gelukkig uit. De vriend nam een vegetarische Mexicaanse schotel, de broer veggie videekes met friet, de zus Mafé (rijst met pinda-tomatensaus en groenten) en vader en moeder deden zich te goed aan een vispannetje.

Ben al aan het denken wanneer ik terug ga.

4 thoughts on “Zus & Zo – Bocholt”

  1. En ik ben al aan het denken wat ik volgende keer neem. Ook al was de Mafé heel lekker (en veel), toch wil ik iets anders proeven de volgende keer. Ohja, de tiramisu- en speculoosijs waren ook goed!

  2. Sabine, nu doe je mij wel watertanden hoor. Ik vermoed dat ik een van de volgende weken mijn smaakpapillen daar ook nog eens ga testen, samen met nonke Jef en zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *