Zuiderparel – Overpelt

Ondertussen al 3 keer de Zuiderparel in Overpelt aangedaan. Hoogtijd om mijn ervaring te posten.

Wat al heel positief is, is dat ze een aparte vegetarische kaart hebben. Je kan kiezen tussen een zevental gerechten en een verrassingsmenu. De eerste keer ging ik voor het verrassingsmenu. Ik kreeg groentenkroketten met asperges en een groene salade. Erg lekker en vers allemaal. Ook de gevulde courgette heb ik een keer besteld. Heerlijk gewoon en geserveerd met aardappel in de schil. De laatste keer dat ik er ben geweest nam ik een curry. Kleine opmerking hierbij was dat er wat weinig rijst bij werd geserveerd.

Je kan er binnen zitten en semi-buiten, onder een lange luifel. Nadeel is wel dat mensen daar roken omdat ze denken ‘buiten’ te zitten. Voor de rest zeker een aanrader wanneer je in Noord-Limburg op zoekt bent met een zaak waar ook vegetariërs hun gading vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *