Greenway – The irresistible vegetarian

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje of ik graag de nieuwe producten van Greenway wou proeven, die nu bij Delhaize verkocht worden. Het gaat over de collectie ‘The Irresistible Vegetarian‘, een assortiment ‘plantenvlees‘ dat op basis van Beeter gemaakt is en echt vlees nabootst.

Eerlijk toegegeven, ik had eerst een beetje wantrouwen. Vlees nabootsen is voor mij een beetje overbodig en vaak wanneer ik zulke producten heb gegeten, vb. vegetarische ham of fishstick, bleef ik op mijn honger zitten. In de verste verte leek het niet op het origineel en meestal was het zelfs gewoon niet lekker. De producten van Greenway konden me echter wel tevreden stellen!

greenway chick pieces pastasaladeDe Chick Pieces Oriëntal verwerkte ik in een wok. Een beetje jammer, want door de veelheid aan kruiden in mijn wok, ging de marinade van de Chick Pieces een beetje verloren. Bite was goed. De gewone Chick Pieces kregen hun plaats in een pastasalade. Ik was maar alleen, dus had maar een half doosje nodig. De andere helft heb ik echter tijdens het bakken al uit de pan gegeten en helaas dus niet kunnen bewaren voor de volgende dag. Heel lekkere kruiding en helemaal niet droog zoals vb. quorn-blokjes. De Smoked Bacon belandde in een omelet. Mijn favoriet: de Chick Pieces Traditional. Naar Delhaize dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *