Lauwwarme geitenkaas met verse vijgen

lauwwarme geitenkaas met verse vijgenLekker voorgerecht.

Per persoon:

  • 1 geitenkaasje met honing (is zachter van smaak en lusten de meeste mensen wel, vb. Chevra Flandria)
  • 1 verse vij
  • 4 halve walnoten
  • een beetje rucola
  • sausje: balsamicoazijn, honing, olijfolie, mosterd
  1. Verwarm de grill.
  2. Schik op een bordje wat rucola. Snij de vijgen in 4. Schik de vijgen en noten op de sla.
  3. Meng balsamico met honing, olijfolie en wat mosterd (naar smaak hoeveelheden afwegen). Verdeel 2 tl van de saus over het slaatje.
  4. Leg de geitenkaasjes op bakpapier op een ovenschaal. Zet ze onder de grill tot je merkt dat ze onderaan wat beginnen smelten.
  5. Leg op elk slaatje een geitenkaasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *