De Levensboom – Hasselt

Gisteren (zaterdagavond) wouden we onszelf eens verwennen. We planden naar De Levenboom te gaan, in Hasselt aan het Leopoldplein. Je kan er terecht voor vegetarisch genieten, vis en schaaldieren. Na even wandelen kwamen we er aan. Het zag er klein maar heel gezellig uit. In de inkomhal rook het alvast overheerlijk. De goesting kwam al snel naar boven. Maar zo veelbelovend als de intrede, zo triest was ook de uittrede. Het restaurantje zat helemaal vol, allemaal mensen met stuk voor stuk een heerlijke plat voor hun neus. Dus wij moesten onze maag elders gaan vullen. Volgende keer beter, we gaan zeker terug, maar eerst reserveren is de boodschap!

2 thoughts on “De Levensboom – Hasselt”

  1. Dit is een van mijn lievelingsrestaurants, terwijl ik geen vegetariër ben. Zeer lekker en zeer gezond en prijs/kwaliteit een supergoede verhouding en dan nog een zeer maar dan ook zeer aangename bediening. PRIMA, echt waar.

    Maar je moet inderdaad, zoals in elk restaurant, RESERVEREN! Alleen in simpele tavernes en eethuisjes kan je zomaar binnen wandelen. Sabine, dat was niet echt slim eh ;-)

  2. Ik weet niet of je ondertussen al eens – met reservatie – opnieuw geprobeerd hebt, maar zo niet, zeker eens doen. Dit is zonder twijfel een van de beste vegetarische restaurants waar ik ooit gegeten heb. En Het zijn allemaal zo’n geweldig vriendelijke mensen daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *