Tuincafé – Lommel

Vandaag met de middelbare schoolvriendinnen het Tuincafé in Lommel aangedaan. Gelukkig gereserveerd, want het zat er overvol met smakelijke eters en hongerige wachtenden. Een fles wijn laten ontkurken en hoopvol de ruime kaart bekijken. Dat hoopvol bekijken moest al snel plaats ruimen voor een naarstig scannen; de veggievriendelijke opties waren niet dik gezaaid. Conclusie: kiezen tussen vegetarische pasta of vegetarische salade. Ik was van plan warm te eten maar had echt geen zin in pasta, dus de keuze was snel gemaakt. Ik vroeg de ober nog even of het niet mogelijk was een wok zonder kip of scampi’s te maken, maar dat bleek moeilijk. Ik bestelde dus maar de vegetarische salade. De salade was netjes verzorgd, met veel soorten fruit en groenten en ook de cappuccino hazelnoot nadien kon me plezieren. Maar toch, als het niet voor de vriendschap is, zullen ze mij hier als vegetariër niet snel terugzien.

One thought on “Tuincafé – Lommel”

  1. Ook ik heb ervaren dat de vegetarische kaart ondermaats is. Daarnaast werd er bij de zoep een niet volledig afgebakken kaiserbroodje geserveerd. Het grijze broodje van Smoske met kaas was evenmin afgebakken………………

    Kortom een slechte ervaring!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *