De Proeverij – Zierikzee (Nl)


Afgelopen weekend zijn we met de fiets naar Zierikzee geweest. Na het fietsen heb je honger en dus moet er gegeten worden. Dat deden we in De Proeverij, een restaurant met ook enkele vegetarische keuzes. Ik ging voor de auberginerolletjes met geitenkaas. De rolletjes waren erg lekker en werden geserveerd op een bedje van zeekraal. Zeekraal kende ik tot nu toe niet, is knapperig en fris. Bij de rolletjes werden ook nog frieten en een slaatje geserveerd. Tijs koos voor de groentenquiche met aardappelwedges. Hij kreeg er ook nog een bordje warme groenten bij. We waren allebei heel tevreden met wat we kregen.

Voor een dessert was er geen plaats meer. Afgesloten met een koffie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *