Tefal Comfort Touch

Al een hele tijd geleden schonk Tefal me een paar pannen. Om te bewijzen dat hun pannen beter werken dan die van Greenpan.

De wok nam ik meteen in gebruik. Met de pan wachtte ik nog even omdat ik net een nieuwe had van dat formaat. Een Greenpan, een witte, echt schoon. Maar na jaren gevloek over vreselijke aankoektaferelen kreeg ik het vorige maand eindelijk over het hart mijn ‘mooie’ witte pan weg te gooien en mijn Tefal uit zijn plastic te halen.

Nooit heb ik me een beslissing minder beklaagd als deze. Wat een zalige pan. Gewoon omeletten bakken zonder boter of andere vetstoffen. Heerlijk. Het ei glijdt er gewoon uit en na gebruik niemand die op het zicht zou kunnen zeggen dat de pan uberhaupt gebruikt is geweest.

Dus bij deze: nogmaals bedankt Tefal. Jullie hebben je punt gemaakt!

Tefal Comfort Touch

4 thoughts on “Tefal Comfort Touch”

  1. Beetje late reactie, misschien wordt deze pan niet meer gemaakt. Maar moet dit niet Smart Touch zijn? Ik kan namelijk nergens comfort touch pannen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *