Balti Drambliai – Vilnius

Vegetarisch eten in Vilnius, het bleek niet zo moeilijk. Een va de leukste plaatsen was Balti Drambliai, de Witte Olifanten. Het restaurant is volledig vegetarisch en de kaart is heel uitgebreid. Wanneer je het langs buiten ziet liggen schreeuwt het niet echt om naar binnen te gaan, maar eens achter de poort leidt een trap je naar een gezellig kelderhuis. En net als in heel Vilnius: voor het geld moet je het niet laten.
We zijn er twee keer geweest. Enige nadeel is dat je bij elke keuze die je maakt weet dat je 30 andere dingen niet zal kunnen proeven. De lasagne met spinazie en paneer, de groentencurry, de paneer-tomatenpakoras en de kebab met falafel zijn al zeker de moeite waard.

20140309-111932.jpg20140309-111925.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *