Fat Pumpkin – Riga

Tip voor Riga: Fat Pumpkin, in de oude stad niet ver van het Blackhead House. Je kan er vegetarisch, veganistisch en raw food eten. ’s Middags 2 gangen, ’s avonds van de kaart. Warm, koud en een heleboel smoothies en desserts. Ik ging voor pompoenrissoto met spinazie en rozemarijn. Mijn tafelgenoot nam het quinoatorentje met wortel-cashew saus en ananassorbet. Tijdens het wachten op het hoofdmaal stilden we de eerste honger met bruschetta. Alles heel vers gemaakt, tot de drankjes toe. Achteraf nog iets gekozen uit de desserttoog en allebei tevreden naar buiten gegaan. Bovendien was de bediening nog vriendelijk ook, iets wat in Riga precies niet zo standaard is.

Fat Pumpkin – Grecinieku Iela 30 – Riga

One thought on “Fat Pumpkin – Riga”

  1. Thanks so much for your review. We are happy you enjoyed our restaurant and hope to see you back soon at FAT PUMPKIN!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *