De Frietketel – Gent

overheerlijke vegetarische stoofvleessaus

Als nasleep van de week van de friet zou ik graag even De Frietketel aanhalen. Voor vegetarische (en ook voor vleesetende) frietliefhebbers the place-to-be in Gent. Alles gebakken in dagverse palmolie, knapperig en krokant, huisbereide veganistische tartaar en niet te vergeten de overheerlijke vegetarische stoofvleessaus. Deze frituur verdient echt een bezoek. Waar je bij andere frituren ‘om maar iets bij je friet te hebben’ een kaaskroket moet nemen, doet hier de vegetarische kaart de vleeskaart blozen.

10 thoughts on “De Frietketel – Gent”

 1. “vegetarische stoofVLEESsaus”

  Je vertrouwt die uitbater blindelings? Zeker dat hij daaronder niet “stoofvleessaus waar ik de stukskes uit heb gehaald” verstaat?

 2. Frituur Royal Brugge: Het grootste aanbod aan vegetarische snacks en burgers (die apart worden gebakken van niet veggie produkten) . Ook maaltijdburgers in broodjes of wraps (het alternatief voor traditionele belegde broodjes). Ruim assortiment aan lekkere en gezonde drankjes.

 3. Gebakken in palmolie ?!

  dat is ECOLOGISH ONVERANTWOORD.
  hier sneuvelen oerbossen voor om dit allemaal te produceren!!!

 4. hoewel ik vegetarisch ben eet ik gewoon frituurhapjes

  der zit amper vlees in, en het weinige vlees dat erin zit is afkomstig van zeer oude melkkoeien of afgedankte paarden.
  Enja, die dieren moeten ooit toch wel een sterven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *