overheerlijke vegetarische stoofvleessaus
Als nasleep van de week van de friet zou ik graag even De Frietketel aanhalen. Voor vegetarische (en ook voor vleesetende) frietliefhebbers the place-to-be in Gent. Alles gebakken in dagverse palmolie, knapperig en krokant, huisbereide veganistische tartaar en niet te vergeten de overheerlijke vegetarische stoofvleessaus. Deze frituur verdient echt een bezoek. Waar je bij andere frituren ‘om maar iets bij je friet te hebben’ een kaaskroket moet nemen, doet hier de vegetarische kaart de vleeskaart blozen.
“vegetarische stoofVLEESsaus”
Je vertrouwt die uitbater blindelings? Zeker dat hij daaronder niet “stoofvleessaus waar ik de stukskes uit heb gehaald” verstaat?
Ja, de kleur is ook anders, de smaak ook lichtjes. Het is vooral een heel goed alternatief voor de echte stoofvleessaus.
Tip in Brugge: vegetarische frituur “Royal” in de Langestraat (centrum Brugge)
@Nikki Dan kan ik eindelijk met een gerust hart Brugge gaan bezoeken
Frituur Royal Brugge: Het grootste aanbod aan vegetarische snacks en burgers (die apart worden gebakken van niet veggie produkten) . Ook maaltijdburgers in broodjes of wraps (het alternatief voor traditionele belegde broodjes). Ruim assortiment aan lekkere en gezonde drankjes.
Dank u Ann, wij gaan binnekort naar Brugge!
Gebakken in palmolie ?!
dat is ECOLOGISH ONVERANTWOORD.
hier sneuvelen oerbossen voor om dit allemaal te produceren!!!
hoewel ik vegetarisch ben eet ik gewoon frituurhapjes
der zit amper vlees in, en het weinige vlees dat erin zit is afkomstig van zeer oude melkkoeien of afgedankte paarden.
Enja, die dieren moeten ooit toch wel een sterven