Vegetarisch Fit

Al geruime tijd ben ik fan van Vegetarisch Fit en deze week heb ik een primeurtje in de bus gehad. Van de vriendelijke mensen van Uitgeverij Marken (Nl.) kreeg ik, als recensiste, het veertiende nummer van hun tijdschrift, een boekje boordevol originele vegetarische recepten. Ik heb dus weer voldoende inspiratie voor de komende weken. Nu nog kiezen!

P.S. Vegetarisch Fit kan je vinden in de meeste dagbladhandels en ook Delhaize heeft het in de rekken liggen.

One thought on “Vegetarisch Fit”

 1. Hallo Veglog,

  wat een leuke blog heb je!

  Zou je misschien met mij contact willen opnemen? Ik heb twee vragen. Eén over het blad ‘Vegetarisch Fit’ en één over jouw blog en ons initiatief: de VeganChallenge.

  Ik kon geen contactgegevens van jou vinden. Vandaar dat ik het via deze weg probeer.

  Hartelijke groet,
  Vera Broekhuijsen

  Promotiecoördinator VeganChallenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *