La Cantina – Leuven

La Cantina del colonel is een gezellig Latijns-Amerikaans restaurant in de Parijsstraat in Leuven. Er is ook een leuk terras. Veel van hun gerechten bevatten vlees of vis, maar als vegetariër kan je er ook zeker aan je trekken komen!

Verduras con fetaSamen met een hoop vriend(inn)en ging ik er gisteren naartoe en iedereen was tevreden. Ik nam verduras con feta. Een schotel van geroosterde groenten met een lekker sausje met daarover stukken aardappel in de schil en een gegratineerd kaaslaagje (Feta volgens het menu, maar dat betwijfel ik). Smaakvol en veel, een dessert kon er niet meer bij.

Als drankje had ik een guarana. Blijkbaar een van de populairste frisdranken in Brazilië. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het was heel verfrissend. Smaakte een beetje zoals de good old tweelinglolly’s, maar dan vloeibaar en met bubbels.

One thought on “La Cantina – Leuven”

  1. Howla, daar moeten we precies ook eens naartoe. Pisco sour zelfs :-)

    Guarana, niet mijn meest favoriete frisdrank maar hun reclamespot vond ik altijd wel leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *