Lasagne met champignons en paprika

Lasagne… weer eens anders!

Voor 2 personen:

  • lasagne5 lasagneblaren
  • 250 g champignons in schijfjes
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • olijfolie
  • 1 bolletje mozarella (light)
  • 1 kopje melk
  • sausbinder
  • boter
  • een handje gemalen kaas
  • paprikapoeder
  • nootmuskaat
  • peper, zout
  • pijnboompitten
  1. Bak de ui in wat olijfolie. Voeg na even de paprika en look toe en bak nog 2 minuten verder. Bak de champignons (in dezelfde pan als je gewoon even de rest in de ovenschotel doet). Wanneer de champignons bruin zijn, de andere groenten terug toevoegen. Kruid met peper en zout
  2. Smelt wat boter in een pannetje. Roer de sausbinder eronder en voeg al roerend beetje bij beetje de melk toe. Voeg al roerend de kaas toe en kruid met peper, nootmuskaat en een klein beetje zout.
  3. Doe 1/3 van de groenten in de ovenschotel. Verspreid een beetje kaassaus hierover. Vervolgens een laagje pasta, weer een laagje groenten, saus, lasagne, groenten, saus en werk af met schijfjes mozarella. Strooi er paprikapoeder en pijnboompitten over en zet 25 minuten in de oven (200° hetelucht).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *