Tortelloni met spinazie en pestokaassaus

Vanavond laat moeten werken dus voor een keer verwachtte ik gewoon mijn knieën onder tafel te kunnen schuiven. Dat het eten dan ook nog zo lekker was, had ik niet durven dromen.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • Tortellini spinazieeen schaaltje tortellini met spinazie
  • 350 g verse spinazie
  • nootmuskaat, peper
  • boter
  • bloem
  • melk
  • gemalen kaas
  • 2 koffielepels groene pesto
  1. Doe wat olijfolie in een pan en bak daar al roerende de spinazie in. Kruid met wat peper en nootmuskaat en een beetje zout.
  2. Kook de tortellini volgens aanwijzingen
  3. Met de boter, bloem, melk en gemalen kaas zo’n 150 ml kaassaus. Meng de pesto eronder.
  4. Doe de tortellini in een ovenschotel, de spinazie erop en overgiet met de saus. Zet nog 5 minuten in de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *