Couscous met groenten en kaneel

Couscous met restjes groenten.

  • couscous voor 2 personen (2 kopjes, goed vol)
  • 1/2 blik rode bonen
  • 1 kopje erwtjes
  • 2 à 3 kopjes groene boontjes
  • 100 g broccoli in roosjes
  • 1 tomaat
  • 1/2 tl kaneel
  • 1/2 bouillonblokje
  • wat sla voor erbij
  1. Kook de boontjes en erwten in water tot ze zo goed als gaar zijn (microgolf 9 minuten)
  2. Kook de broccoli beetgaar
  3. Snij de tomaat in stukjes
  4. Maak 2 kopjes groentenbouillon warm. Laat hier de couscous in wellen. Ga er door met een vork.
  5. Maak de bonen even warm en meng alles onder mekaar in een microgolfkom. Kruid met kaneel. Zet nog 2 minuten in de microgolf.
  6. Serveer met wat sla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *