Aardappelen op zijn Mexicaans

Frigo leegmaken leverde deze aardappelschotel met guacomole en fajitasaus als resultaat.

Voor lunch 2 personen:

  • 4 kleine aardappelen
  • 1/2 rode ui
  • 1 avocado
  • 1 potje Griekse yoghurt
  • 1/2 potje fajitasaus
  • Beetje gemalen kaas
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl paprikapoeder
  • Zout
  1. Was de aardappelen grondig met de schil er nog aan. Snij in dikke schijven. Kook bijna gaar.
  2. Doe ondertussen de rode ui in de blender. Voeg de avocado, citroensap en paprikapoeder toe. Mix goed. Kruid met wat zout.
  3. Schik de helft van de aardappelen in de ovenschotel. Verdeel er de helft van de fajitasaus, de helft van de guacomole en de helft van de yoghurt over. Bestrooi met wat gemalen kaas. Herhaal dit nog 1x.
  4. Zet gedurende 12 minuten in de oven op 220 graden.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *