De man des huizes is er niet en hij heeft volgens mij mijn goesting om lekker te koken meegenomen. Ik vind koken super, maar niet voor mij alleen. Ik heb het waarschijnlijk gewoon nodig dat er iemand is die me kan zeggen hoe lekker het was. Dus vandaag op het menu croques, met een stapel rauwkost met mosterd-honing dressing. Het zijn er met ananas tussen, hawai zoals men zegt, gebakken in de pan, in een beetje olijfolie. Heerlijk.
Op andere momenten maak ik ‘croque verloren brood‘, een gewone croque kaas met zijn buitenkanten in ei gedrenkt alvorens in de pan te belanden. Of met gebakken champignons ertussen, ook altijd goed.
En jij, hoe heb jij ze het liefst?
Croque verloren brood met een dikke laag curryketchup! Dubbel zo lekker dan.
hola, croque verloren brood is een nieuw concept voor mij! Eentje om uit te proberen.
Hier wordt er bijna dagelijks croques gegeten dus ik ben ze zowat beu.. dus een andere tip voor een snelle maaltijd:
Very french : crêpes salées !
Pannenkoeken opvullen met kaas en tomaten.. of.. procencaalse saus…of… gebakken champignonnetjes in bechamelsaus….of … of … Experimenteren is dus de boodschap. Tip: je pannenkoek opplooien zoals een envelop of in een vierkantje.