Warme chocolademelk

Sinds ik warme choco ben gaan drinken bij de chocoladebar in Gent ben ik zelf ook gaan experimenteren met chocolademelk. Waarom niet eens een keer een stuk chocolade met kleine nootjes gebruiken of witte chocolade, ook erg goed. Mijn favoriet is ondertussen ‘kruidige chocolademelk’.

  • zwarte chocolade
  • melk
  • klein lepeltje honing
  • kaneel (niet zuinig mee zijn)
  • een klein beetje cayennepeper

3 thoughts on “Warme chocolademelk”

  1. is dit nu ook slaapverwekkend zoals gewone warme melk met honing ? Of storend voor maag en darmen ’s avonds ???

  2. Misschien slaapverwekkend voor sommigen, ik vind het eerder gezellig en knusjes. Storend voor maag en darmen heb ik nog geen last van gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *