Ovenschotel met chinese kool

Dit is iets wat ik wel eens maak als ik eens alleen ben, eenzaam ben, en ik de goesting niet hebt om mijn best te doen om origineel te koken ;).

  • 2 grote aardappelen
  • 150 g chinese kool in reepjes
  • 80 g Quorn gehakt
  • melk
  • gemalen kaas
  • paneermeel
  • boter
  1. Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water. Blancheer de chinese kool 3 minuten in gezouten water.
  2. Maak puree van de aardappelen (met warme melk), kruid met nootmuskaat en zout. Doe dit als eerste laagje in een kleine ovenschaal. Bak het gehakt en leg het op de puree.
  3. Meng de uitgelekte chinese kool met een beetje gemalen kaas en eventueel wat witte saus. Afwerken met paneermeel en een paar kleine klontjes boter
  4. 10 minuten op micro (900W)+grill of gewoon onder de grill tot de schotel bruin is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *