Tarwellini met spinazie-preiroom

Vanavond moeten kiezen of delen tussen mijn eetvoorstel en mijn ‘wederhelft’ het zijn. Heb delen gedaan. Hij wou tortellini, ik tarwe. Het werd een goede deal.

Recept voor 2 personen:

  • 31012009100 g tarwe
  • 200 g tortelloni met spinazie en ricotta
  • 2 handen diepvries bladspinazie
  • 1 preiwit
  • 100 ml room
  • peper
  • zout
  • 1/2 bouillonblokje
  • een geut witte wijn
  1. Zet de tarwe in gezouten water aan de kook. Doe de spinazie in een kookpot en wanneer hij ontdooid is voeg je de prei (in ringetjes), de wijn en wat peper toe. Laat goed doorsudderen en voeg na een tijdje ook de room en een half bouillonblokje (verkruimeld) toe.
  2. Wanneer de tarwe nog 4 minuten moet koken voeg je de tortellini bij.
  3. Giet af en meng onder de groentensaus.

One thought on “Tarwellini met spinazie-preiroom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *