Tortellini in de oven

  • 04032009250 g tortellini spinazie/ricotta
  • zout
  • peper
  • melk
  • sausbinder
  • boter
  • 1/2 blikje tomatenpuree
  • 1/4 bouillonblokje
  • 2 eieren
  • gemalen kaas
  • 2 handjes bladspinazie diepvries
  1. Kook de eieren. Smelt de boter. Ontdooi ondertussen de spinazie in de microgolf. Breng gezouten water aan de kook voor de tortellini.
  2. Maak witte saus met de boter en sausbinder. Schep 1 eetlepel onder de spinazie en kruid met peper en zout. Bij de rest van de saus doe je 1/2 blikje tomatenpuree en 1/4 bouillonblokje (verpoederd). Goed roeren. Pasta afgieten en onder de saus mengen. Pel de gekookte eieren en snij ze in partjes.
  3. Doe de pasta in een ovenschotel. Leg er de eitjes op en verdeel de spinazie erover. Bestrooi lichtjes met gemalen kaas en zet 6 minuten onder de grill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *