Mexico – Hasselt

Gisterenavond mijn verre vriendinnen (en hun wederhelften) van tijdens de kotjaren op bezoek gehad. Jammer genoeg te weinig tijd om hen zelf culinair te verwennen, dus een tafel gereserveerd bij Mexico in Hasselt.

Mexico is een, hoe kan het ook anders, Mexicaanse zaak in de buurt van het station. De buitenste tafels zijn er half afgescheiden door hutjes, heel gezellig. Fijne kaart, het vegetarisch netjes apart gerangschikt, voldoende keuze. Na mijn goede ervaringen in El Sombrero in Leuven ging ik ook hier voor een combinacion, de Mamacita. Een totaal ander palet deze keer, iets minder gevarieerd, maar ook behoorlijk goed… en zeer veel. Niemand slaagde erin zijn portie volledig binnen te werken, niettegenstaande het echt lekker was!

Mexico Hasselt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *