Vegetarische hotdog

147_thumbEen vegetariër die hotdog eet? Haha, die eet gewoon een broodje zuurkool zeker! Nee hoor, als je even in wat winkels rondkijkt dan merk je al snel dat er minstens 5 soorten vegetarische worsten zijn die perfect passen voor een hotdog.

Wij namen vandaag de Quorn Frankfurters (zie foto). Lekker en gemakkelijk, gewoon 2 minuten in de microgolf. Verder het broodje naar wens garneren met zuurkool, sauzen, gebakken ajuin, augurk…  en smullen maar.

Ik heb zelfs ooit hotdog gegeten met zelfgemaakte worst. Echt heerlijk, maar waar ligt dat recept ook al weer…?

3 thoughts on “Vegetarische hotdog”

  1. Ik wil heel graag een keer een vegetarische hotdog eten, maar ik kan ze niet vinden in de supermarkt!
    Waar liggen ze dan enzo? :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *