TsjechLog – Pisek

MaestroWie Pisek (Zuid-Bohemen, Tsjechië) bezoekt en graag een ruime keuze vegetarische gerechten heeft kan zeker eens langsgaan bij Maestro Appetito. Deze pizzeria ligt op het pleintje rond het witte kerkje.

De kaart bevat een hele hoop pizza’s en verschillende verse pasta’s waarvan er altijd wel een paar vegetarisch zijn. Ik ging voor de zelfgemaakte verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta en met een saus van room en ui. Overheerlijk! En zoals overal in Tsjechië; voor de prijs moet je het niet laten.

One thought on “TsjechLog – Pisek”

 1. …… en wie tijdens zijn Tsjechie-reis Praag aandoet ( wie niet ? ) moet zeker ns binnenwippen in COUNTRYLIFE , de beste vegetarische eetgelegenheid van Europa ‘ en ik wik mijn woorden )

  info
  http://www.countrylife.cz/index.php?id=120

  adres :

  Vegetarian restaurant COUNTRYLIFE

  Melantrichova 15, 110 00 Praha 1 (in the courtyard)

  In our largest restaurant, at Melantrichova street (near Old Town Square), we provide delicious, healthy, and nourishing vegetarian food, prepared without use of animal products. Our menu includes a wide range of warm cuisine, an assortment of sandwiches, vegetable and leguminous salads with our special soyannaise, wholemeal pizza, whole bread, wholemeal fruit cakes, and a range of fruit and vegetable juices. If you do not have enough time to enjoy your meal in the pleasant environment of our restaurant, we offer you a take-away option.

  Opening hours
  Mo–Thu 10:30–20:00 h.
  Fri 9:00–15:00 h.
  Sat closed
  Sun 12:00–18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *