Pasta met bloemkool en gedroogde tomatenpasta

macaroniSmullen!

 • 175 bloemkool in roosjes
 • 200 g maccheroni
 • olijfolie
 • 1/2 ui
 • 2 el pijnboompitten
 • 1 potje saffraan
 • 3 el rozijnen
 • 2 grote el gedroogde tomatenpasta
 • peper en zout
 1. Kook de bloemkool 3 minuten in water met zout. Voeg dan de broccoli toe en laaten nog 2 minuter verder koken. Haal de groenten uit het water en doe de pasta erin. Kook zoals op de verpakking staat aangegeven.
 2. Fruit de versnipperde ui in wat olijfolie. Pijnboompitten, broccoli, bloemkool en saffraan opgelost in een lepel warm water toevoegen. Rozijnen met de tomatenpasta en wat kookwater van de pasta toevoegen. Peper toevoegen.
 3. Roer goed en nog 2 minuten opwarmen. Pasta afgieten en bij de saus voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *