Bhavani – Brugge

’s Avonds kozen we in Brugge voor Indisch. Altijd fijn om te proeven van andere culturen. Bhavani ligt aan het Simon Stevenplein, vlakbij de markt. Je kan er gaan eten maar ook afhalen.

We kozen allebei iets verschillend maar combineerden uiteindelijk onze gerechten. De namen zijn me ondertussen reeds ontglipt, maar ik had een stoofpotje van spinazie en geelwortel met tomatensaus en room. Tijs had een mengsel van groenten met een saus van komijn en andere kruiden. Erbij kregen we rijst en een soort dikke pannenkoek van grijze bloem. Deze bijgerechten moet je wel apart bijbestellen. De eerste happen waren wat pikant, maar eens dat gewoon smaakte het eten best lekker. We sloten af met huisbereid mango ijs en ging tevreden naar buiten.

3 thoughts on “Bhavani – Brugge”

  1. Ik ga wel vaker naar Bhavani en ik ben altijd zeer tevreden, ik begrijp die commentaar op tripadvisor écht niet!?! (mijn favoriet daar is de palak paneer!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *