Tonka – Brugge

Tijdens onze citytrip Brugge hebben we Tonka aangedaan, een Tearoom aan het Walplein. Dit is niet vegetarisch, maar je vindt er als niet-vleeseter zeker je gading. Je kan er terecht voor lunch, wafels en pannekoeken.

Ik nam een salade met geitenkaas, mijn vriend een quiche. Allebei waren we zeer tevreden met wat we kregen voorgeschoteld, meer nog het was de lekkerste salade die ik ooit heb gekregen. De kaas perfect smeuïg, appels heerlijk gecarameliseerd.

De koffie- en theekaart is zeer uitgebreid. Thee wordt geserveerd met een of ander vruchtenpuddinkje. Zeer lekker, wat ook wel mag als je 3 euro betaalt voor een thee. Het eten zelf schommelde rond de 10 euro. Een aanrader!

One thought on “Tonka – Brugge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *