Zuppa – Hasselt

Zuppa is (volgens mij) de enige soepbar die je in Hasselt kan vinden. Ik ging er lunchen met een oud-collega.

Bij het wachten buiten, was ik al meteen gerustgesteld. Het zou er wel goed zijn, massa’s volk gingen binnen en andere massa’s kwamen weer buiten. Half Hasselt eet er denk ik ’s middags zijn soepje. Je kan er kiezen uit verschillende gewone soepen, verschillende speciale soepen en verschillende maaltijdsoepen, allen ook in verschillende maten. Alle soepen worden geserveerd met enkele dikke sneden brood en een appel. Je kan er ook soep afhalen (per liter) en ze verzorgen ook recepties en feestjes.

Ik koos voor kastanje-knolseldersoep met honing-geitenkaas en noten. Nog nooit gegeten, zelfs nog nooit van gehoord of nog nooit aan gedacht. Maar het was lekker, heel lekker zelfs. Ik had een grote portie en daarmee kwam ik vlot de namiddag door.

One thought on “Zuppa – Hasselt”

  1. Zuppa is inderdaad awesome! Ook handig om te vermelden: de kaas enz wordt er pas vlak voor het serveren bijgedaan. Als je dus iets met garnalen ofzo ziet staan, veel kans dat het ook vega kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *