5 thoughts on “Millecroquettes”

  1. Eens zelf kroketten maken. Ik plan het al bijna een jaar. Gisteren kon ook ik bij mijn grootouders de Millecroquettes vinden; een oeroude en degelijke krokettenmachine die dankzij Jeroen Meus een ware revival beleeft. Ben eens benieuwd!

  2. Eens zelf kroketten maken. Ik plan het al bijna enkel jaren. Vorige week kon ook ik bij mijn grootouders de Millecroquettes vinden; een oeroude en degelijke krokettenmachine die dankzij Jeroen Meus een ware revival beleeft. Ben eens benieuwd!

  3. Ik plande het al enkele jaren. Vorige week kon ook ik bij mijn grootouders de Millecroquettes vinden.
    Ik ben eens benieuwd!

  4. Ik plande het al enkele jaren mijn eigen kroketten. Vorige week kon ook ik bij mijn grootouders de Millecroquettes vinden.
    Ik ben eens benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *