- 1/2 ui
- 500 g champignons
- 1/2 blik gepelde tomaten
- 80 g philadelphia natuur
- zout, peper
- provencaalse kruiden
- sausbinder
- 4 wraps
- 2 grote el platte kaas
- 3 el gemalen kaas
- olijfolie
- Snipper de ui en bak in water olijfolie. Snij de champignons in schijfjes en voeg deze bij de ui. Laat even bakken.
- Plet de gepelde tomaten en breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
- Meng de philadelphia onder de champignons. Kruid met peper, zout en provencaalse kruiden. Bind de saus wat.
- Verdeel het champignonmengsel over de wrap en leg opgerold in een ovenschotel. Smeer de tomaten er bovenop.
- Meng 2 el gemalen kaas onder de platte kaas en smeer dit ook op de wraps. Strooi de resterende kaas erover.
- Zet gedurende 10 minuten onder de grill.
Eet je dit met de hand (zoals een wrap) of is het makkelijker met mes en vork? Vanwege de tomaten en kaas die bovenop de wrap ligt.
Met mes en vork! Anders wordt het een knoeiboel ;)