Linguine met pesto en geroosterde tomaatjes

Voor 2 personen:

  • 200 g linguine
  • 400 g tomaatjes
  • 2 el pesto
  • olijfolie
  • zout
  • gedroogde basilicum
  • 2 el pijnboompitten
  • geraspte parmezaan
  1. Was de tomaatjes en doe ze in een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en basilicum. Zet gedurende 18 minuten onder de gril.
  2. Breng water aan de kook en kook hierin de pasta gaar.
  3. Rooster de pijnboompitten.
  4. Wanneer de pasta gaar is, afgieten en terug in de kookpot doen. De pesto, een beetje olie en pijnboompitten eronder mengen.
  5. Voorzichtig de tomaatjes onder de pasta mengen. Opdienen met geraspte parmezaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *