Taste of India – Hasselt

taste of india hasseltAfgelopen week afgesproken voor een snelle hap in de pizzeria. Jammergenoeg bleek de zaak waar we naartoe gingen niet meer te bestaan. Alhoewel, echt jammer was dat niet. Even om de hoek kwamen we Taste of India tegen. Een zaak waar we al een paar keer naartoe wouden gaan maar waar je in het weekend niet op moet hopen als je niet hebt gereserveerd. Nu was het een rustige woensdag en de enkele lege tafeltjes lonkten. Weinig tijd, maar veel goesting.

Vriendelijk personeel, dat viel al snel op. Maar de smaak van het eten, die moet natuurlijk ook goed zijn. En ook op dat punt een heel goede score (Valt Indisch eigenlijk ooit tegen??). We namen Paneer Jal Frezi (Indische kaas met tomaten, uien, paprika, champignons en verse kruiden), groentenbiryani, naan met munt en rijst en deelden alles netjes. Heerlijk gegeten! Uit tijdsgebrek helaas na de laatste hap meteen de rekening moeten vragen, maar het was het zeker waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *