Quiche met broccoli en noten

Gisteren nog eens quiche gegeten. Veel te lang geleden.

Voor een quiche van 24 cm (2 personen)

  • 1 rol bladerdeeg
  • 350 g broccoli
  • 1 hand gehalveerde walnoten
  • 120 ml room
  • 90 gemalen kaas
  • 3 eieren
  • peper, zout, nootmuskaat
  1. Bedek een bakvorm met bladerdeeg. Prik erin met een vork en bak 6 minuten blind.
  2. Kook de broccoli 6 minuten in water.
  3. Meng de eieren met de room en gemalen kaas en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Giet de broccoli af en strooi de noten er over.
  5. Verder de broccoli en noten over de deegbodem. Giet het eierenmengsel er over.
  6. Bak 30 minuten op 180°C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *