Ik had nog wat restjes groenten en salsasaus en ik maakte er wraps mee. Heel eenvoudig en snel klaar (minder dan 20 minuten).
Voor 2 personen:
- 4-6 maïswraps
- 1/2 komkommer
- 1/2 rode ui
- 1/2 rode paprika
- 1/2 avocado
- 1/2 potje salsasaus
- 6 babymaïsjes
- olijfolie
- chilipoeder
- gemalen kaas
- 2 grote el Griekse yoghurt
- 1 tl mosterd
- 1 tl honing
- Verwarm olijfolie in een pan en bak er de ui, paprika en babymaïs in. Kruid goed met chilipoeder.
- Verwarm de oven voor op 175.
- Snij de komkommer en avocado in kleine stukjes en meng de salsasaus eronder.
- Leg op de tortilla’s wat komkommersalade en wat gebakken groenten en een beetje gemalen kaas. Rol op en leg in een ovenschaal.
- Zet de tortilla’s gedurende 5 minuten in de oven (dat de kaas wat kan smelten).
- Roer de mosterd en honing onder de Griekse yoghurt en serveer bij de tortilla’s