Mezzaluna met tomatensaus, spinazie en eitjes

Lekker, echt lekker.

Voor 2 personen:

  • 250 g mezzaluna (met vulling van eekhoorntjesbrood en emmentaler)
  • 250 g verse spinazie
  • 1 el Philadelphia natuur
  • 2 eieren
  • 5 cocktailtomaatjes
  • 200 ml witte saus (boter, melk, peper, zout, nootmuskaat)
  • 1/4 bouillonblokje
  • 1/2 blikje tomatenpuree
  • olijfolie
  • 1 snee brood
  1. Kook de eieren hard.
  2. Bak de spinazie in olijfolie en kruid met peper. Roer er de kaas onder en laat de tomaatjes kort meebakken.
  3. Kook de mezzaluna volgens de aanwijzingen (4 minuten).
  4. Maak witte saus en roer er de tomatenpuree en verkruimelde bouillon onder.
  5. Leg een snee brood 1 minuut in de microgolfoven, zodat hij hard wordt.
  6. Schik de mezzaluna in een ovenschotel, doe er de groenten op en schik partjes ei erop. Overgiet met de tomatensaus. Werk af met verkruimeld brood.
  7. Zet 12 minuten onder een hete grill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *