Pita pizza

Ik maakte al eens eerder pita-pizza’s, maar nu was het met ander ‘beleg’.

Voor 2 personen:

  • 5 grote pitabroodjes
  • 10 halfgedroogde tomaten op olie
  • 1/3 blik tomatenblokjes
  • half potje gegrilde aubergines op olie
  • 125 g champignons, in schijfjes
  • gedroogd basilicum
  • 80 g feta, verkruimeld
  • tomatenolie (van bij de zongedroogde tomaten)
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de pitabroodjes op een bakplaat.
  3. Mix de halfgedroogde tomaten en meng de tomatenblokjes eronder. Verdeel dit over de broodjes.
  4. Mix de aubergines en verdeel in kleine hoopjes over de broodjes.
  5. Verdeel de champignons erover en wat basilicum en verkruimelde feta.
  6. Besprenkel met tomatenolie.
  7. Zet de oven nu op grillen en zet de broodjes er gedurende 13-15 minuten in.

One thought on “Pita pizza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *