Voor 2 personen:
- 100 g tarwe
- 2 kleine tomaten
- 2 kleine el pesto
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 kleine venkel
- olijfolie
- peper, zout
- 1 teentje look
- 1/4 bouillonblokje
- 50 g geraspte parmezaan
- Verwarm de grill.
- Snij de courgette in schijfjes. Maak de paprika schoon en snij in reepjes. Snij de ui in stukjes en de venkel in reepjes.
- Doe de groenten in een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie en pers de knoflook erover.
- Zet gedurende 35 minuten onder de grill en roer na de helft van de tijd om.
- Kook de tarwe in water met bouillon gaar.
- Ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes. Meng de tomaten en pesto onder de tarwe. Rasp de gemalen kaas en meng de helft onder de tarwe.
- Meng de tarwe onder de geroosterde groenten en dien op met de resterende parmezaan.
- Smakelijk!