Salade Indienne – De Hobbit

We doen een experiment. Een maand suikervrij. Je trekt echt ogen open als je kijkt waar ze overal suiker in gooien: tomatenblokjes, brood, pesto…

Qua beleg zit je natuurlijk ook beperkt. Alle zoetigheden vallen weg, en omdat je hersenen niet het onderscheid kunnen maken tussen de zoete smaak van suiker en die van zoetstoffen, mijd je deze laatste best ook. Toen ik gisteren in de natuurwinkel stond ontdekte ik gelukkig dat de vegetarische ‘smeerseltjes’ vrijwel allemaal zonder suiker zijn. Ik kocht enkele onbekende varianten. Hierbij ook de Salade Indienne van de Hobbit, die vandaag open ging. Erg lekker. Tofusalade met curry.

One thought on “Salade Indienne – De Hobbit”

  1. Ik vond de auberginesalade ook wel lekker, die heb ik vorige week eens geprobeerd voor mijn Dagen Zonder Vlees-avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *