Ineengestoken met dingen die we nog in huis hadden. Snel en gemakkelijk.
- 200 g tarwe
- 12 witte asperges
- 200 g diepvries bladspinazie
- 1 cm van een rolletje geitenkaas
- 1/2 bouillonblokje
- half kopje water
- peper, zout, nootmuskaat
- een goede el amandelschijfjes
- Kook de tarwe in een volume gezouten water, 5x zo groot als het volume tarwe.
- Snij de asperges in stukken van zo’n 3 centimeter. Ze ze 4 minuten in wat water in de microgolf op 300W.
- Bak de asperges samen met de spinazie in een pan met wat olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
- Wanneer de groenten klaar zijn er de fijngesneden geitenkaas onder doen en goed mengen.
- Tarwe afgieten en bij de groenten voegen. Bouillonblokje over het mengsel verpoederen en water over gieten. Nog even laten nasudderen.