Pannenkoeken met spinazie en spiegelei

Ik heb de ingrediënten voor deze gevulde pannekoeken niet exact afgewogen, maar zal toch het recept voor deze lunch meegeven.

gevulde pannekoekenVoor 2 personen:

  1. Bak 4 gezouten pannenkoeken. Bak 300 g diepvriesspinazie in een pan. Kruid met peper, nootmuskaat en zout. Verbrokkel 100 g fetakaas en meng die onder de spinazie wanneer deze van het vuur af is.
  2. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op. Leg ze in een ovenschotel. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Bak 2 spiegeleieren tot de bodem stevig is (bovenop hoeft niet).
  4. Schep de spiegeleieren bovenop de pannekoeken en bestrooi met een beetje gemalen kaas.
  5. Zet 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *