De ouders op bezoek gehad en voor hun harde werken moeten belonen met ‘stevige’ kost.
- 500 g korte macaroni
- 250 g gehakte spinazie
- 3 eieren
- melk
- bloem
- nootmuskaat
- peper
- zout
- 100 g gemalen kaas
- Kook de macaroni in licht gezouten water. Kook de eieren 10 minuten.
- Zet de spinazie 4’30 in de microgolf en verwijder nadien het vocht. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
- Maak 700 ml kaassaus door boter te smelten, bloem erdoor te roeren en beetje bij beetje melk toe te voegen. Pan van het vuur nemen en al roerend de kaas toevoegen. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat.
- Giet de macaroni af en doe ze in een ovenschotel
- Verspreid de spinazie erover. Pel de eieren en snij ze in partjes. Leg deze op de schotel. Giet de kaassaus erover en zet 15 minuten op 220° in de oven.
En we kunnen zeggen dat het lekker was, mijn buikje goe vol geëten!