Gnocchi met champignons, tomaten en room

Schelpjespasta in een heerlijk sausje.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 g gnocchi (gewoon gedroogde pasta)
  • 2 tomaten, ontveld en in stukjes
  • 400 g champignons in schijfjes
  • 150 ml lichte room
  • peper en zout
  • beetje parmezaan
  • gemalen kaas
  • 1 teentje look
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • boter
  1. Kook de pasta. Smelt boter in een pannetje en fruit hierin de ui met look.
  2. Voeg de champignons erbij en laat 3 minuten bakken. Voeg dan de tomaten en room erbij. Laat zachtjes koken tot de saus inbindt. Breng op smaak met peper en zout en een beetje parmezaan.
  3. Giet de pasta af en meng onder de saus. Serveer met gemalen kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *