Paella met amandel en tomaat

Heel lekkere variant op traditionele paella.

Voor 2 personen:

  • 160 g rijst
  • 225 g diepvrieserwten
  • 85 g halfgedroogde/zongedroogde tomaten
  • 2 tomaten in blokjes
  • 1 ui, in ringen
  • 2 el peterselie (diepvries)
  • 1 tl kurkuma
  • 300 ml sterke groentebouillon
  • olijfolie
  • 50 g amandelen, in grove stukken
  1. Fruit de ui in olijfolie (3 minuten). Voeg de bouillon, rijst, in reepjes geknipte zongedroogde tomaten, erwten, kurkuma en de helft van de amandelen toe.
  2. Laat dit 10 minuten sudderen (tot de rijst gaar is).
  3. Voeg de tomatenblokjes, peterselie en rest van de amandelen toe en laat nog een minuutje verder sudderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *