Lauw-warme rijstsalade met romige groene curry

Deze salade is ook koud nog erg lekker! Wij aten hem met een omelet en wat sla.

Voor 2 personen:

  • 125 g rijst
  • 1 blikje perzikpartjes (of 2 verse perziken in seizoen)
  • 65 g diepvrieserwtjes
  • 2 tl groene currypasta
  • 170 ml kokosmelk
  • zout
  • citroensap
  1. Kook de rijst in water.
  2. Breng de kokosmelk aan de kook en meng de currypasta hierdoor. Laat nog 5 minuten verder sudderen.
  3. Giet de perziken af en besprenkel met citroensap. Halveer de partjes.
  4. Kook wat water en kook er, met een beetje zout, de erwten twee minuten in. Spoel nadien af met koud water.
  5. Meng de rijst, saus, erwtjes en perziken onder mekaar in een slakom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *