Heel lekker met de smeltende kaas.
Voor 2 personen:
- 1 zak gekruide krieltjes (350 à 400 g)
- 1 ui, in ringen
- 1 courgette in schijfjes
- 1 teentje look
- 180 g Port Salut, in blokjes
- 2 el fijngesneden peterselie
- olijfolie, peper en zout
- Bak de krieltjes 10 minuten in olijfolie.
- Voeg de ui en courgette toe en bak nog 6 minuten verder (tot courgette gaar is)
- Roer de look eronder en bak nog 1 minuut.
- Meng de Port Salut en peterselie eronder en serveer meteen.
Ziet er erg lekker uit. Port Salut… Moet al van mijn kindertijd geleden geweest zijn dat ik dat heb gegeten :) Zal het eens moeten uittesten!
Heel leuke blog trouwens! Ik ben er een tijdje geleden ook mee begonnen en ontdek nu wat er zo nog “op de veggieblogmarkt” is. Mooi!
Groetjes,
Annelore (Tallore.blogspot.com)