Prinz Myshkin – Munchen

Wij zijn op vakantie geweest in Oostenrijk. Buiten de lokale Italiaan, bratkartoffeln en gegrilde groenten is daar weinig vegetarisch te vinden. Op terugweg stopten we even in Munchen. We hadden niets opgezocht of gepland en waren heel verrast hoe tijdens onze doelloze stadswandeling plots Prinz Myshkin opdook. Een volledig vegetarische zaak, met een heel uitgebreide kaart. Je kan er salades kiezen, pasta’s, pizza, Indisch, Oosters, ovengerechten en een hele hoop desserts. Ik heb het nog nooit zo lastig gehad met te kiezen welke salade ik ging eten. Bovendien wordt alles ook nog eens erg mooi geserveerd.

Ik koos de Carribean Garden. Een salade van selder, sla en witloof met een fruitige mix van ananas, banaan, tomaat, avocado en maïs. Erbij krijg je een heerlijke yoghurtdressing. Mijn vriend koos de involtini in kruidenroomsaus. Een mengsel van tofu, noten en champignons, ingerold in mangobladeren. Dit werd geserveerd met rijst en warme groenten.

Hun site ziet er prachtig uit en je kan van elk gerecht een foto zien. Het risico op honger is wel erg groot als je gaat kijken.

3 thoughts on “Prinz Myshkin – Munchen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *